top of page
LitenBit_hovedlogo_brun.png

Om oss...

Velkommen til Liten Bit, det lille hjemmebakeriet som ble startet i august 2021 og drives av meg, Hege. Her får du smakfulle og vakkert bakverk som vil glede både øyet og ganen.

Jeg har alltid hatt en lidenskap for baking, og da jeg oppdaget dekorerte cookies tenkte jeg at dette var noe Norge trengte, og noe jeg selv ønsket å mestre. Inspirert av talentfulle bakere, spesielt fra USA, bestemte jeg meg for å starte sitt eget hjemmebakeri. Jeg baker alt fra mitt eget kjøkken og foreløpig driver jeg dette som et sideprosjekt ved siden av min fulle jobb. Selv om kapasiteten er litt begrenset for øyeblikket, håper jeg en dag å kunne åpne mitt eget sted dedikert til bakingen.

Med en bakgrunn innen salg og service gjennom masnge år, elsker jeg å kombinere bakingen med å tilby mine kreasjoner til salgs og yte god kundeservice. Jeg brenner for å skape en hyggelig opplevelse for kundene mine og strekker meg langt for å imøtekomme deres ønsker og behov.

Sortimentet hos Liten Bit utvides gradvis, og jeg jobber kontinuerlig med å eksperimentere med nye smaker og design. Jeg drømmer om en dag å åpne mitt eget bakeri eller bakebutikk, hvor vi kan tilby et enda bredere utvalg av deilige bakverk til sultne kunder.

Liten Bit ønsker å dele kjærligheten for baking med alle som setter pris på håndlagde, velsmakende og vakkert dekorerte cookies og kaker. Enten det er en spesiell anledning, en gave til noen du er glad i, eller bare for å skjemme deg selv bort.  ​ ​

Jeg er selvfølgelig registrert hos Mattilsynet og har fullført kurs i Hygiene og Mattrygghet. Men Liten Bit handler ikke bare om meg. Min ektemann, Joachim, spiller en avgjørende rolle i det meste vi gjør.

Joachim er en person full av idéer, en dyktig fotograf og en hjelpende hånd i enhver situasjon, enten det er kjøring, innkjøp eller pakking. Han er også verdens beste supporter!

Våre fire barn er gode prøvesmakere og den beste heiagjengen vi kunne ønske oss. Deres tilbakemeldinger og inspirasjon hjelper oss med å stadig forbedre oss.

Vi er også heldige som har en dyktig svigerfar som er grafisk designer. Han har laget Liten Bit's logo og bistår oss med alt vi trenger.

Vi tenker alltid på nye måter vi kan forbedre Liten Bit, så hvis du har noen forslag, er vi åpne for å høre fra deg! Ta gjerne kontakt.

Vår drøm er at Liten Bit en dag skal bli noe STORT!

Takk for at du besøker oss på nettstedet vårt. Vi ser frem til å servere deg deilige smaksopplevelser fra Liten Bit!

LitenBit_Logo_Rose_72dpi.png
bottom of page