top of page

Slik startet det...

Oppdatert: 12. sep. 2023

Velkommen til Liten Bits blogg!


En blogg om baking og hverdagslivet


Mitt navn er Hege Allworthy, og jeg er personen bak Liten Bit hjemmebakeri. Jeg bor på Oppegård, lite utenfor Oslo, sammen med min mann som jeg giftet meg med i 2019, mine to døtre og to bonussønner, og vår lille hund. Vi flyttet til Oppegård fra Oslo julen 2018, da to familier skulle bli til en. Her trives vi veldig godt. Jeg baker (foreøpig...) på fritiden, på vårt hjemmekjøkken. Jeg har en fulltidsjobb som betaler regningene, men lidenskapen min er baking.


Da jeg var liten var en av mine fremtidsdrømmer å bli konditor. Men da jeg ble så gammel at jeg skulle velge studieretning ble det ikke det jeg valgte. Det var liksom ikke et tema å skulle velge noe annet enn almennfag og bli rødruss. Etter videregående tok jeg en ettårig reiselivsutdannelse og gikk rett fra den ut i jobb i et av norges største forretningsreisebyråer. Det var en fin tid med mye reising og jeg fikk oppleve mange steder jeg ikke ville besøkt ellers. Men da jeg fikk mitt første barn i 2007 og skulle tilbake i jobb året etter ville jeg ha en jobb som passet litt bedre med familielivet. Fikk så jobb i Disney som kundeservicemedarbeider og etterhvert salgskoordinator, og hadde en utrolig fin tid der hvor jeg også møtte mannen i mitt liv. Så gikk veien videre til shippingbransjen, og jeg jobber nå i et firma som selger storkjøkken.


Jeg har alltid vært glad i å lage ting, og under pandemien og tiden da vi skulle holde oss mest hjemme, fikk jeg som mange andre lyst på en ny hobby. Jeg ville gjøre noe ikke "alle andre" gjorde, så jeg bestemte meg for å bli skikkelig god på å dekorere kjeks. Ideén har jeg gått med lenge etter at foreldrene mine hadde med noen pyntede kjeks hjem fra en ferietur til Kreta for mange år siden. I løpet av noen dager var jeg i gang, Jeg fant et passende navn, opprettet et enkeltpersonsforetak, skaffet meg domene, laget nettside og etter litt promotering på Facebook så begynte bestillingene å komme. Det var litt skummelt i starten, og det er så lett å sammenligne seg med andre og tenke at man ikke er god nok. Men kundene var fornøyde og jeg fikk mer og mer tro på at dette var noe jeg var god på. En dag fikk jeg en telefon fra en tidligere bekjent fra ungdomstiden som lurte på om jeg kunne lage en kake til en barnebursdag, og slik begynte kakeeventyret.


Vi (jeg og Joachim - mannen min) har store planer om hvordan vi skal utvikle Liten Bit videre, og vil etterhvert dele litt av tankene vi har, her på bloggen.


Håper du vil følge med. :)
Legg gjerne igjen en kommentar, eller abonner på bloggen.

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


LitenBit_Logo_Rose_72dpi.png
bottom of page