top of page
A14EA9FE-2163-4446-A207-94803837930B.png

UNIKE bordkort

Vil du legge en personlig og elegant touch til ditt neste arrangement?

Våre håndlagde lasergraverte bordkort er det perfekte valget! 

Bordkortene spesiallages på vår lasergraveringsmaskin, og kombinerer presisjonsteknologi med skreddersydd design for å gi deg et imponerende resultat.

Hvert bordkort er laget av høykvalitets materiale og skåret ut med ekstrem nøyaktighet. Ved hjelp av lasergraveringsprosessen kan vi skape intrikate detaljer og feilfrie linjer, som gir et profesjonelt og sofistikert utseende til hvert eneste kort.

Med våre håndlagde lasergraverte bordkort kan du også legge til ekstra personlig preg. Vi tilbyr skreddersydde designalternativer, slik at du kan inkludere arrangementets dato eller til og med et spesielt symbol eller monogram. Dette gjør hvert bordkort til et unikt minne for dine gjester,.

Bestill dine håndlagde lasergraverte bordkort i dag og legg til en subtil, men imponerende detalj på ditt neste arrangement.

Prisen på håndlagde lasergraverte bordkort varierer avhengig av flere faktorer, inkludert materialvalg, designkompleksitet, antall kort som skal produseres og eventuelle ekstra tilpasninger. 

Send oss en forespørsel i dag.

bottom of page