Kakestell/oppbevaring
Kaker:
Vi anbefaler at du tar ut kaken av kjøleskapet ca. 1 time før servering, dette gjør at kaken blir mykere, er lettere å kutte og smaker bedre. Deretter kan du fint ha kaken uten i 1-2 timer uten at det går ut over kvalitetetn på produktet. Ellers må du sørge for at kaken er avkjølt. Unngå å sette kaken under direkte varme eller i direkte sollys da det kan føre til at smørkremen smelter. Siden fondant er veldig følsom for temperaturendringer, må du sørge for at du fjerner eventuelle fondantbiter på kaken din hvis du ønsker å oppbevare kaken i kjøleskapet. Fondantbitene kan oppbevares i romtemperatur. Du kan la fondantbitene ligge på kaken din hvis kakeskjæringen er i løpet av de neste 2-4 timene.
Når vi pynter kaker med friske blomster sørger vi for at vi kun bruker spiselige. Dette betyr ikke at de bør spises, men at de ikke er giftige. Vi dekker stilkene på blomstene for å minimere kontakten med selve kaken. Noen av våre kaker kommer med bambuspinner eller tykke sugerør for å gi ekstra støtte og holde den tunge vekten. Før inntak, sørg for å fjerne sugerørene fra den oppskjærte kaken.
Våre kaker er best å spises innen 3 dager fra hentedato hvis de er riktig oppbevart.
Cookies:
Våre pyntede cookies skal oppbevares i romtemperatur. De er aller best i løpet av den første uken etter henting, men kan fint spises i 3-4 uker etterpå, dersom du oppbevarer de i en lufttett boks.
Dersom du ønsker å fryse cookiesene holder de i 3-4 mnd. i fryseren. Tines igjen på kjøkkenbenken i løpet av et par timer.